Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009

Ας βοηθήσουμε όλοι...........επείγον

Σας παρακαλώ βοηθήστε με! Με απήγαγαν!

*Τα Τελευταία Νέα Της Έρευνας Μας*

Το όνομα μου είναι ΠΑΝΤΣΙ και με πήραν άγνωστοι άνθρωποι από την οδό Μουσών στην παραλία της Περαίας στη Θεσσαλονίκη το απόγευμα της 10ης Αυγούστου 2009. Είμαι ένα πόιντερ άσπρος με κανελί χρώμα. Φορούσα ένα μεγάλο μαύρο κολάρο με 3 σειρές από ασημί καρφάκια.


Πως Μπορείτε Να Με Αναγνωρίσετε

-Μεγάλο μαύρο κολάρο – κάντε κλικ εδώ για φωτογραφία
-Σημάδι στο δεξί μέρος της μουσουδίτσας μου περίπου 3 εκατοστά μακρύ, είναι πολύ καθαρό σε αυτήν την φωτογραφία

-Ζυγίζω περίπου 26 κιλά
-Είμαι 7 χρόνων
-Ακούω στο όνομα ΠάντσιΕίμαι πάρα πολύ φιλικός και αγαπώ τους ανθρώπους

Αν με έχετε βρεί σας παρακαλώ τηλεφωνήστε στη Βένια στο 6947890433 όσο πιο γρήγορα μπορείτε. Περιμένει το τηλεφώνημα σας.

Αν με έχετε αγοράσει τις τελευταίες μέρες, σας παρακαλώ πολύ επικοινωνήστε με την ιδιοκτήτρια μου Βένια Γεωργαντζή στο κινητό της 6947890433 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ώρα της ημέρας ΟΛΟ το εικοσιτετράωρο, 7 μέρες την εβδομάδα. Θα σας αποζημιώσει για οποιοδήποτε ποσό με αγοράσατε. Δεν την ενδιαφέρει από ποιον με αγοράσατε, απλά θέλω να πάω στο σπίτι μου.

Αν δεν θέλετε να τηλεφωνήσετε, σας παρακαλώ αφήστε με πίσω στην οδό Μουσών στη Περαία Θεσσαλονίκης, μπροστά στο ξενοδοχείο Περαία. Είναι δίπλα στο σπίτι μου. Αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας τότε σας παρακαλώ κάντε κλικ εδώ και γράψτε πληροφορίες για το πώς μπορεί να με πάρει πίσω η Βένια.


Αν με έχετε δεί κάπου, ή αν νομίζετε ότι με είδατε σας παρακαλώ τηλεφωνήστε ή στείλτε μήνυμα sms στη Βένια με οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε, στο 6947890433, δεν πειράζει αν νομίζετε ότι είναι κάτι ασήμαντο. Σας παρακαλώ δώστε την πληροφορία σας ακόμα κι αν είναι πολύ μικρή. Η κάθε πληροφορία θα με βοηθήσει να επιστρέψω στο σπίτι μου.

Αν θέλετε να διατηρήσετε την ανωνυμία σας 100% σας παρακαλώ κάντε κλικ εδώ και συμπληρώστε τη φόρμα. Κανείς δεν θα σας ζητήσει το email, όνομα, διεύθυνση ή το τηλέφωνο σας. Είναι εντελώς ανώνυμο. Αν έχετε πληροφορίες, σας παρακαλώ κάντε κλικ εδώ για να τις δώσετε. Αν ξέρετε το όνομα αυτού που με έχει παρακαλώ γράψτε το εδώ, αν έχετε την διεύθυνση ή την περιοχή που με είδατε παρακαλώ γράψτε το εδώ, αν έχετε κάποιον αριθμό τηλεφώνου από κάποιον που μπορεί να με βοηθήσει παρακαλώ γράψτε το εδώ

Μου λείπει το σπίτι μου πάρα πολύ και η Βένια πρέπει να έχει τρελαθεί από την αγωνία της, σας παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί της αν έχετε οποιαδήποτε πληροφορία, όλες θα βοηθήσουν. Σας παρακαλώ βοηθήστε με να επιστρέψω στο σπίτι μου. Η Βένια θα σας ανταμείψει αν με βοηθήσετε να επιστρέψω σε αυτήν. Βοηθήστε με!

Η σελίδα αυτή θα ανανεώνεται καθημερινά γι’ αυτό σας παρακαλώ να επιστρέψετε σε αυτήν για τις τελευταίες πληροφορίες


Επικοινωνία με την Βένια

Τηλέφωνο 6947 890 433
Μήνυμα
sms 6947 890 433
Email: venia@streetandcircuit.biz
Ανώνυμα: κάντε κλικ εδώ
Face Book: Venia Georgantzi
You Tube: Punchie Drinking

To Link για αυτήν τη σελίδα μπορεί να βρεθεί στην ιστοσελίδα της Street & Circuit στο ''About Us'' εδώ

ΟΛΕΣ οι πληροφορίες θα εκτιμηθούν είτε είναι λίγες είτε είναι πολλές –

Σας παρακαλώ βοηθήστε με

2 σχόλια: